Implementation of balanced scorecard in the company - Kádárová, Jaroslava
Hlavným cieľom spoločností je prinášať výsledky akcionárom. Nie je len jeden cieľ, ale je to súbor rôznych cieľov a cieľov, ktoré by mali spoločnosť v krátkodobom horizonte viesť k dosiahnutiu stratégie v dlhodobom horizonte. V dnešných cykloch kríz sú ešte dôležitejšie prepojenie medzi krátkodobým a dlhodobým riadením. Obe otázky musia byť neustále monitorované pomocou ukazovateľov, ktoré ukazujú, aké je efektívne riadenie spoločnosti.