Sorting of human capital in Slovak urban regions: location choices of university graduates - Rafaj, Oliver, 1989-
Analýza rozhodnutií o migrácii absolventov z registra migrácie v rokoch 1996 - 2011. Porovnanie ich rozhodnutí s rozhodnutiami jednotlivcov s nižším vzdelaním.