Effectiveness of administrative services in Slovakia - Černěnko, Tomáš, 1981-
Analýza efektívnosti slovenského územného samosprávneho systému so zameraním na veľkosť administratívnych jednotiek. Návrh zmien smerujúcich k zvýšeniu efektívnosti a zlepšeniu administratívnych služieb a poskytovania verejných služieb.