Aktívne a pasívne riadenie fondov - Klimek, Miroslav
Efektívna hypotéza trhu. Aktívne riadenie fondu. Dva hlavné typy analýz, ktoré sa používajú pri správe aktívnych fondov. Pasívne riadenie fondu. Indexové fondy a burzové obchody (ETF). Efektívne trhy. Poplatky účtované od investorov.