Postavenie obcí pri nakladaní s komunálnym odpadom - Bačová, Monika
Charakteristika odpadového hospodárstva. Hierarchia odpadového hospodárstva. Komunálny odpad a nakladanie s komunálnym odpadom. Kompetencie obce pri nakladaní s komunálnym odpadom.