Aplikácia transferového oceňovania v procese zdaňovania nadnárodných spoločností - Feranecová, Adela, 1986-
Transferové oceňovanie - charakteristika a pojmy s ním spojené. Právna úprava transferového oceňovania na nadnárodnej úrovni. Právna úprava transferového oceňovania v Slovenskej republike. Základné princípy transferového oceňovania. Zásady a metódy transferového oceňovania.