Comparison of running costs of automobiles with electric and petrol engines, from customer’s perspective - Belička, Peter
Výpočet návratnosti investície do elektrického vozidla z pohľadu obyčajného zákazníka. Porovnanie pre dvojice vozdiel: Volkswagen eUp a Up; Škoda Rapid a Nissan Leaf.