Zelená ekonomika možnosť udržateľného ekonomického rastu - Andrejovský, Pavol, 1975-
Dôsledky globalizácie. Zmena klímy a hospodársky rast. Parížsky dohovor - budúcnosť po Kjótskom protokole. Parížska dohoda pre Slovensko.