<The> startup environment in the Slovak republic - Bukoven, Ján, 1960-
Zhodnotenie súčasného stavu prostredia start-upov na Slovensku. Návrh zmeny v ekonomických a legislatívnych aktivitách, ktoré prispejú k vytvoreniu optimálnych podmienok pre túto formu podnikania.