European Union and the Republic of Korea – the FTA sectoral assessment - Gardoňová, Kristína
Dohoda o voľnom obchode medzi EÚ a Južnou Kóreou - The Free Trade Area (FTA) - ako prvá obchodná dohoda s ázijskou krajinou. Najviac diskutované odvetvia obchodu EÚ s Južnou Kóreou: motorové vozidlá, textilný a potravinársky priemysel, strojníctvo a výrobu zdravotníckych pomôcok. Analýza očakávaného vplyvu dohody o voľnom obchode po niekoľkých rokoch.