Porovnanie internetových obchodov eBay a Amazon - Hasan, Jamal
Možnosti elektronického obchodovania a najnovšie trendy v oblasti online nakupovania. Predstavenie internetových obchodov Amazon a eBay a ich porovnanie z pohľadu zákazníka. Globálne obchodovanie na najväčšom internetovom obchode Amazon: možnosti prezentovania produktu a podmienky Amazonu pre dodávateľov.