Výučba podnikania pomocou simulácií - Hlavatý, Ivan, 1978-
Tradičné metódy vzdelávania vezrus simulácie a simulačné hry. Kolobova teória skúsenostného učenia v oblasti manažérskeho vzdelávania. Manažérske simulačné hry ako nástroj na rozvoj ľudského a celkového intelektuálneho kapitálu študentov alebo manažérov.