Deindustrialisation: is it a real problem for developed european countries? - Stracová, Erika, 1993-
Deindustrializácia rozvinutých krajín. Rozsah a význam deindustrializácie vo vybraných európskych krajinách s dôrazom na Slovensko. Analýza nepriamych účinkov výroby na produkciu, pridanú hodnotu a zamestnanosť. Analýza pridanej hodnoty a rozvoja zamestnanosti na Slovensku.