Vplyv ľudského kapitálu na ekonomický rast - Orbánová, Darina
Vplyv výrobného faktoru práca, ktorý nadobúda podobu ľudského kapitálu, na ekonomický rast, jeden z hlavných cieľov hospodárskej politiky. Konkurencieschopnosť krajín verzus vzdelanie; Stratégia Európa 2020. Vplyv výsledkov PISA na rast HDP.