Eco-efficiency of district heating systems in Slovakia - Šiškovičová, Alžbeta
Diaľkové vykurovanie v Slovenskej republike. Výhody a nevýhody, ktoré môžu vyplývať zo súčasného stavu vykurovacieho zariadenia. Výpočet ekologickej efektívnosti pomocou obalovej analýzy. Výsledky jedenástich spoločností vyrábajúcich teplo v krajine. Možnosti v sektore diaľkového vykurovania.