Postavenie informačných technológií v marketingovej komunikácii - Potisková, Ingrid
Analýza a nájdenie priesečníka medzi tromi rôznymi pohľadmi na problematiku vybranej internetovej marketingovej technológie, ktorá je čoraz viac na vzostupe. Predmetnou technológiou sú ad block a anti ad block systémy a ich vzájomné pôsobenie v online prostredí. Vývoj online prostredia: penetrácia internetu, rast e-commerce, rast výdavkov na online marketing, nástroje a technológie internetového marketingu (content marketing, e-mail marketing, mobilný marketing). Presýtenosť reklamy v online prostredí a AdBlock ako technológia blokovania reklamy; podiel používateľov používajúcich AdBlock systémy a ich enormný nárast. Systémy Anti AdBlock ako reakcia na blokovanie reklamy.