Ciele, princípy a priority informatizácie verejnej správy - Škvarčeková, Oľga
Predstavenie strategických cieľov, princípov a priorít informatizácie verejnej správy v Slovenskej republike v kontexte s aktuálnym dokumentom Národná koncepcia informatizácie verejnej správy Slovenskej republiky (NKIVS) zo dňa 28. 9. 2016.