Index globálnej konkurencieschopnosti a postavenie SR - Herčko, Jozef
Pojem konkrencia. Zostavenie Indexu globálnej konkurencieschopnosti, jeho zloženie. Parametre, ktoré majú plyv na konkurencieschopnosť ekonomiky. Vyhodnotenie konkurencieschopnosti za obdobie 2017-2018. Pohľad na celkové hodnotenie jednotlivých krajín. Porovnanie hodnotenia SR a globálnych lídrov v jednotlivých pilieroch.