Analýza vzťahu ukazovateľa ekonomickej slobody s faktormi ekonomickej bezpečnosti - Daňová, Monika
Charakter a tesnosť vzťahu ukazovateľa ekonomickej slobody s ukazovateľmi, ktoré sú predpokladom ekonomickej nezávislosti, schopnosti samostatného rozvoja a vzťahov s vonkajším prostredím neohrozujúcich autonómiu.