Assessment of the managerial decision-making attributes in terms of gender and age - Birknerová, Zuzana
Manažérske rozhodovanie z hľadiska rozdielov rodu a veku s prihliadnutím na individuálne osobnostné črty respondentov. Na získanie údajov bol použitý dotazník rozhodovania (DMQ). Záverečné výsledky potvrdili existenciu rodovo a vekovo súvisiacich rozdielov pri rozhodovaní.