Podvedomé procesy v osvojovaní si cudzieho jazyka - Kvapil, Roman, 1971-
Analýza procesu získavania schopnosti komunikovať v cudzom jazyku. K otázke komunikačnej metódy. Cieľový jazyk ako médium. Mediačný jazyk vo výučbe cudzieho jazyka. Žiak, učiteľ a výučba. Interakčný štýl učiteľa.