Analýza podnikania v oblasti biopotravín - Deáková, Stanislava, 1974-
Význam voľby predmetu podnikania. Špecifiká distribúcie a komunikácie so zákazníkom v biopotravinách. Analýza odvetvia ekologického poľnohospodárstva. Aktuálne trendy vo výrobe biopotravín.