Znižovanie fluktuácie prostredníctvom vzdelávania zamestnancov - Kováčiková, Kristína
Riadenie ľudských zdrojov a personálna stratégia v podnikateľskom prostredí. Vzdelávanie zamestnancov ako prostriedok stratégie ľudských zdrojov na zníženie fluktuácie zamestnancov. Poukázanie na to, že vzdelávanie zamestnancov môže byť skutočným prínosom, nielen ako motivačný faktor, ale aj pre zvýšenie celkového zisku spoločnosti.