Vyhodnocovanie IT nákladov a prínosov - Maras, Peter
Na základe skúmania aktuálneho stavu poznania v oblasti vyhodnocovania efektívnosti podnikovej informatiky a empirických dát z prostredia malých a stredných podnikov v SR návrh modelu aplikácie Business Intelligence na ekonomické vyhodnocovanie podnikovej informatiky v uvedených podmienkach.