Kilimandžáro - vývoj a premeny pohoria s najvyšším vrchom Afriky - Tolmáči, Anna
História objavovania pohoria Kilimandžáro. Prírodné podmienky horského masívu. Obyvateľstvo a cestovný ruch na najvyššej hore Afriky.