Optimalizácia finančnej štruktúry pomocou internej a udržateľnej miery rastu - Nagy, Ladislav
Metódy na kvantifikáciu internej miery rastu a udržateľnej miery rastu (growth) využité na prognózovanie miery rastu majetku zo zisku a zmeny optimálnej finančnej štruktúry. Aplikácia metódy udržateľnej miery rastu.