Zmeny v zdravotnom a sociálnom poistení SZČO od roku 2018 - Seneši, Norbert
Informácia o všetkých zmenách v zdravotnom a sociálnom poistení pre samostatne zárobkovo činné osoby od. 1. januára 2018. Praktické príklady.