Informatizácia slovenskej justície s dôrazom na znaleckú činnosť - Švejdová, Natália, 1993-
Aktuálny stav informatizácie v slovenskej justícii s dôrazom na znaleckú činnosť. Výsledky informatizácie národného projektu eJustice - vymedzenie prínosov a nedostatkov a návrhy na možnosť zlepšenia využitia IKT v znaleckej činnosti. Elektronický súdny spis a elektronický denník znalca. Elektronická zbierka zákonov (Slov-Lex) a informačný systém Register úpadcov.