Nové výzvy pre poľnohospodárstvo - Tóth, Miroslav, 1961-
Vývoj revolúcií v poľnohospodárstve. Digitálna revolúcia - štvrtá revolúcia v súčasnosti (Agriculture 4.0, Farming 4.0, Smart farming) ako vnútorná a vonkajšia sieťová integrácia činností. Pojem precízneho poľnohospodárstva. Trendy prepojenia digitalizácie poľnohospodárstva a ekonomiky.