Úroveň a variabilita finančných výsledkov hospodárskych odvetví SR - Tóthová, Alena, 1968-
Finančné výsledky podnikateľských subjektov ako odraz podnikateľského prostredia. Poukázanie na to, do akej miery je podnikateľské prostredie prínosom, alebo prekážkou pre rôzne podnikateľské aktivity. Rôzne spôsoby vyjadrenia variability výsledkov.