Stanou se telefonní operátoři novými bankami? - Sobková, Martina
Postoje slovenských a českých mobilných operátorov k poskytovaniu on-line bankových služieb. V dohľadnej dobe sa podobných aktivít klienti takýchto služieb nedočkajú. Mobilní operátori sa ale snažia zlepšovať, napr. prostredníctvom služby M-peňaženka. Názory bánk na aktivity mobilných operátorov.