Cielené znižovanie základu dane právnických osôb - názory a východiská - Geško, Martin
Identifikovanie základných faktorov, determinantov, ktoré by mohli ovplyvňovať rozhodovanie zodpovedných osôb vo vymedzenej skupine daňovníkov o zámernom znížení dosiahnutého základu dane právnických osôb.