Fiškálne pravidlá a konkurencieschopnosť ekonomiky - Ochotnický, Pavol
Efekty fiškálnych pravidiel a fiškálne pravidlá vo svete. Klasifikácia fiškálnych pravidiel. Vplyv fiškálnych pravidiel na konkurencieschopnosť národných ekonomík.