<The> Critical Analysis of Profit for Its Allocation Decision-making - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zisk alebo strata ako ukazovatele vývoja podniku a určujúce faktory finančnej stratégie podnikov. Rozvoj podniku a majetok podniku (business property). Analýza teoretického základu konštruktívnej kritickej analýzy tvorby a kvantifikácie zisku pre rozhodovanie o jeho rozdelení. Medzinárodná a národná legislatíva, najmä účtovné zákony v SR a v Európskej únii.