Zusammenhang von Sprache und Identität im Kontext ultureller Globalisierung - Helmová, Milena, 1954-
Identita prostredníctvom jazyka. Viacjazyčnosť a identita. Materinský jazyk, cudzí jazyk a ich miešanie. Viacjazyčnosť a európska identita.