Sportovní omnichannel bez skladů - Novotný, Radek
Športový reťazec Hervis zmenil svoju logistiku ohľadom svojho online predaja. Zaviedol svoj vlastný e-shop, ktorý tovar distribuuje z predajnej plochy. Logistika firmy Hervis tak v ČR funguje prakticky bez skladov. Došlo tak k zrýchleniu dodávok a k zníženiu prevádzkových nákladov.