Kvalita v ponímaní poskytovania služieb informačných a komunikačných techológií - Hlavatý, Ivan, 1978-
Spoločná súvislosť medzi kvalitou poskytovaných služieb a osvedčenými postupmi používanými na doplnenie ITIL (IT Infrastructure Library).