<The> Impact of the monetary policy of the European Central Bank on the Slovakian economy - Fetisovová, Elena
Faktory propagujúce zavedenie eura prostredníctvom prezentácie jedinečných znakov slovenskej nezávislej menovej politiky a slovenského bankového systému. Slovenská ekonomika ako príklad, ktorý dokazuje, že pristúpenie do menovej únie nedokázalo zmeniť relatívne pozície regiónov.