Analýza sentimentu vybraných subjektov automobilového priemyslu v online prostredí - Kozáková, Mária, 1991-
Príchodom sociálnych médií sa zmenili a rozšírili spôsoby, ktorými sa podniky môžu propagovať a prihovárať zákazníkom na obchodnom trhu. Pozitívnou stránkou je, že môžu získavať a oslovovať potenciálnych zákazníkov neohraničene po celom svete, na druhej strane negatívna online reklama sa šíri rýchlo a môže v okamihu zničiť reputáciu podniku. Analýza sentimentu elektronického trhu v automobilovom priemysle.