Požadavky inzerentů na produktové manažery a brand manažery v kontextu znalostního managementu - Wroblowská, Zuzana
Pracovná úloha kľúčových nositeľov strategických, taktických a operatívnych úloh v produktovom manažmente. Požiadavky, ktoré sú kladené na brand manažérov a produktových manažérov.