Österreichische und Slowakische Kultur unter Berücksichtigung der Wirtschaftslage und der Gegenseitigen Beziehungen - Čiefová, Michaela, 1991-
Analýza spojenia kultúrneho pozadia a ekonomickej situácie na príklade dvoch krajín Rakúka a Slovenska.