Referenčná architektúra IT4IT a hodnotový reťazec IT - Mlynarovič, Vladimír
Prehĺbenie a rozšírenie poznatkov z oblasti riadenia služieb IS/IT, so zameraním na architektúru riadenia IS/IT. Identifikácia aktuálneho stavu poznania v tejto oblasti, komparácie a syntetizácie získaných poznatkov. Preskúmanie hodnotového reťazca IT.