<The> Impact of the Economic Crisis on Family Businesses - Srovnalíková, Paulína
Analýza vplyvu ekonomickej krízy na rodinné podniky doma a v zahraničí. Charakteristika opatrení rodinných podnikov, ktoré z hľadiska ekonomických fluktuácií umožňujú rodinným podnikom úspešne zvládnuť ťažké podmienky v podnikateľskom prostredí.