Crowdfunding je staronová myšlienka s príležitosťami i rizikami - Škriniar, Pavel, 1979-
Prostredníctvom crowdfundingu je možné financovať celú škálu podnikateľských cieľov - vylepšovanie existujúcich produktov, vytváranie umeleckých diel, či nahradenie bankových produktov. Typy crowdfundingu, zbierky a pôžičky. Tvorba sadzby pri P2P a chyby crowdfundingu.