Využitie IS/IT v oblasti podnikového e-vzdelávania - Töröková, Anikó, 1963-
Vzdelávanie zamestnancov formou e-vzdelávania prináša firmám nielen konkurenčnú výhodu, spokojných zamestnancov, ale šetrí prostriedky aj čas, čím sa zvyšuje výkon a zvyšuje sa príjem firmy.