Finančná kondícia slovenskej ekonomiky a podnikovej sféry - Tučníková, Daniela
Konfrontácia finančnej kondície slovenskej ekonomiky a podnikovej sféry ukazuje, že priaznivá situácia v makroprostredí je reflektovaná i priaznivými výsledkami v podnikovej sfére. Tak ako ekonomika krajiny zaznamenáva dobré výsledky, rovnako dobré výsledky vykazujú i podniky.