Zhodnotenie efektívnosti financovania projektov na podporu rozvoja podnikania novozaložených i etablovaných aktívnych malých a stredných podnikov v SR - Uhliar, Miroslav, 1981-
Slovensko sa od svojho osamostatnenia stalo jednou z najotvorenejších ekonomík v EÚ. Keďže väčšinu podnikateľských subjektov na Slovensku tvoria MSP, ktoré sú na medzinárodné trendy a výkyvy obzvlášť citlivé, cielená a efektívna podpora zo strany štátu a Európskej únie môže pozitívne ovplyvniť ich úspešnosť na trhu.