<The> De-institutionalisation of Care for Older People in the Czech Republic and Slovakia National Strategies and Local Outcomes - Kubalčíková, Kateřina
Zmeny vo verejnom poskytovaní dlhodobej starostlivosti o starších ľudí na Slovensku a v Česku.