Význam a postavenie akademického a vedeckého jazyka v univerzitnom štúdiu vo výsledkoch ankety v rámci projektu KEGA na FAJ EU - Széherová, Eva
Výsledky ankety, ktoré dokumentujú názory a postoje študentov a vysokoškolských učiteľov k predmetu Odborný jazyk v akademickom prostredí.