Ochrana a tvorba životného prostredia v podmienkach Trnavského regiónu - Rakovská, Júlia, 1972-
Charakteristika životného prostredia v rámci Trnavského samosprávneho kraja. Životné prostredie mesta Trnava a okolia. Hodnotenie kvality životného prostredia podľa regiónov Slovenska.